Goirle | straatinfo

wapen politie meldingen

Verwarde man met mes

wapen

Goirle - Een verwarde man is vrijdagavond met de inzet van een diensthond aangehouden. Hij wilde het mes niet loslaten wat hij vast had.

Op vrijdag 12 mei 2017 om 20.30 uur kwam de melding binnen bij het operationeel centrum van een verwarde bewoner van de Groeneweg. Hij zou al vanaf 18 uur voor overlast zorgen door middel van schreeuwen in zijn woning. Nu stond hij op straat te schreeuwen met een mes in zijn hand. In de politiesystemen stond een waarschuwing dat deze man een ex-militair was van buitenlandse afkomst. De man zou een trauma opgelopen hebben en onberekenbaar zijn.

Verschillende politie-eenheden werden naar de woning gestuurd. Op straat troffen ze de man. Er was geen contact met hem te maken en hij reageerde niet op aanroepen om het mes te laten vallen. Toen de agenten pepperspray hadden gebruikt had dat wel effect maar hij wilde nog steeds het mes niet loslaten. Pas na de inzet van een diensthond kon de man zonder gevaar voor de agenten worden overmeesterd. De man is met spoed naar het cellencomplex gebracht waar een ambulance klaar stond om de bijtwonden die de man had te behandelen.

Soortgelijke berichten

Verwarde man aangehouden
Lelystad

Man met vuurwapen aangehouden
Venray

Verwarde man door politie in benen geschoten
Wijk Aan Zee

Verwarde man aangehouden in Breda
Breda

Man op dak moskee
Bergen Op Zoom

Man aangehouden voor poging doodslag agenten
Stadskanaal

Verwarde man door politie overmeesterd
Apeldoorn

Verwarde man bedreigt politie
Ijmuiden

Meisje belaagd door verwarde man
Twello

Man aangehouden voor bedreigingen
Groningen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio